Δάσκαλος κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ κατά παιδιών...

Δίωξη σε βάρος ενός 50χρονου δασκάλου, που φέρεται να πυροβόλησε τα ξημερώματα εναντίον ομάδας παιδιών, άσκησε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λαμίας.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, μια ομάδα δέκα παιδιών, ηλικίας από 14 έως και 16 ετών, βρέθηκαν στο προαύλιο εκκλησίας στο Λιανοκλάδι.
Εκεί δέχτηκαν πυροβολισμό από απόσταση 30 μέτρων και από τα σκάγια τραυματίστηκαν, ευτυχώς πολύ ελαφρά, δύο παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Μετά το συμβάν, άνδρες της αστυνομίας κύκλωσαν την περιοχή και με μεγάφωνα ζήτησαν από τον 50χρόνο δάσκαλο να βγει από το σπίτι του για να συλληφθεί στη συνέχεια. Ο ίδιος πάντως από την πρώτη στιγμή δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Παρά τις έρευνες το σπίτι του κατηγορούμενου, οι αρχές δεν εντόπισαν κάποιο όπλο ή κάλυκες και για το λόγο αυτό αναμένουν ότι η εργαστηριακή ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια του δράστη θα φωτίσει την υπόθεση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος περιγράφεται στις καταθέσεις των παιδιών χωρίς, όμως, να κατονομάζεται. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

0 Kommentare:

Post a Comment

About This Blog